Makó Színes

Elstartolt a háromnapos Fürdőfesztivál a Hagymatikumban

Akárcsak az előző években, idén is színes programokkal készül a makói fürdő; a hétvégén a szórakozásé, a sporté és természetesen a csobbanásé a főszerep a Hagymatikumban.

Mint Lajtosné Papp Noémi felidézte, a Fürdőfesztivált először 2013-ban szervezte meg a Hagymatikum, tehát immáron hetedik alkalommal várják fesztiváli keretek között a vendégeket.

– Három napig ilyenkor minden a móka, a kacagás, a zene, a sportok és a csobbanás köré íródik, a délután folyamán pedig zenés kívánságműsorral elstartolt a programunk – mondta el portálunknak a fürdő marketingcsoportjának vezetője.

A Molnár & Hermann Retro Show kívánságműsorát követően meridián torna kezdődött a színpadon, amelyet a Makói BUDO Klub aerobik és taekwondo szakosztályainak bemutatója követett, de funkcionális edzés is várta a medencében mozogni vágyókat, amelyet Bagi Mátyás tartott. A tartalmas edzést követően pedig továbbra is a mozgásé volt a főszerep, hiszen Pilates és Deepwork zajlott, Panyor Krisztina vezetésével.

navigate_before
navigate_next

Mint Lajtosné Papp Noémi elmondta, akárcsak az előző években megfigyelhető volt, idén is változékony az időjárás, és most bár felhős idő köszöntött be pénteken, igyekeznek optimistán tekinteni a hétvégére, hiszen számos programmal készülnek, többek között holnap Nippon Zengo, Deák Big Band és Club 54 & Mamma Mia koncert is várja a fürdőzőket, vasárnap pedig Jolly és Suzy is fellép, de a bográcsos főzőversenyre is sor kerül.

Illetve ma sem késő még csatlakozni, hiszen a termálmedencénél folytatódik a buli az időjárásra való tekintettel: 18 órától warm up party, 20 órától pedig Yamina gondoskodik a hangulatról, egy hatalmas habparty mellett!