Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Háromnapos fürdőfesztivál lesz a Hagymatikumban, a nagylaki elkerülőről osztott meg videót Lázár János, 21 milliót nyert a Magyarcsanádi Református Egyházközség – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Július 12. és 14. között szervezik meg a fürdőfesztivált a Hagymatikum Gyógyfürdőben: a zenés programok mellett lesz sport és főzőverseny is, amelyre a mai napig lehet jelentkezni.

A nagylaki elkerülőről osztott meg videót Lázár János, amelyben a térség országgyűlési képviselője elmondja: ez a tábla napi 500 kamiont tilt ki a településekről.

21 milliót nyert a Magyarcsanádi Református Egyházközség: a Magyar Falu Programba beadott sikeres pályázatnak köszönhetően újulhat majd meg a parókia és imaház.

Borbás Ágnes, a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa egy felhívással fordult portálunkhoz: egy apátfalvi lakosnak van szüksége vérre, súlyos égési sérülései miatt.

Ünnepélyes csapatgyűlésen vehették át a várva várt új tűzoltóautót a Földeáki Önkéntes Tűzoltók, melyre egy határon átnyúló pályázaton 70 milliót nyert a község. A modern jármű a több, mint 30 éves IFÁ-t váltotta le. Igaz az utóbbival még 5 éven át vonulni fognak, ha kell.

Magyarország és az Egyesült Államok ma ugyanazokat az értékeket támogatja és védi – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedd este a Budapest Kongresszusi Központban, az Egyesült Államok budapesti nagykövetségének fogadásán, amelyet az amerikai nemzeti ünnep, a függetlenség napja 243. évfordulójának tiszteletére rendeztek.

A mai napot pedig a Breakbot dalával indítjuk!