Hírek

Már a bíróságon lebukott a hazugságával a magyar lányt megerőszakoló afgán migráns

Nyugodtan, bilinccsel a kezén érkezett S. Bilal Ahmad kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságra a Ripost helyszíni tudósítása szerint. Mint az Origo írja: azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy lányt abban a belvárosi gyorsétteremben, ahol dolgozott. A migráns férfi most elképesztő verzióval állt elő. Nagy valószínűséggel a lehetetlennek tűnő történetének hitelességében kevesen hisznek majd.

A 9 osztályt végzett férfi tagad és vádaskodik, miután a birtokába jutott kamerafelvételek szerint 27 percig volt a lánnyal a belvárosi gyrosos vécéjében.

Bilal Ahmad az előkészítő ülésen meglepő kijelentéssel rukkolt elő: azt állítja, hogy a magyar lány megfenyegette, hogy ha nem adja át neki a mobiltelefonját, vagy nem ad neki 150 ezer forintot, értesíteni fogja a rendőrséget. Vallomása egy részletét a Ripost változtatások nélkül közli:

Beengedtem, majd hátrakísértem a személyzeti mosdóhoz a lányt– kezdte Bilal.

Én megkérdeztem, hogy lehet-e köztünk valami. Azt mondta, hogy pisil, adjak neki két percet és utána.
Az ajtó előtt vártam, ami résnyire nyitva volt. Kijjebb nyitotta és intett, hogy menjek be. Egymásra néztünk, és elkezdett velem csókolózni. Rám szólt, hogy vetkőzzek, ő pedig magától kezdte levenni a ruháit. Mondta, hogy menjünk a zuhanyzó felé. Ő a falnak támaszkodott, azt mondta: gyere. Kérdeztem, van-e gumija, azt mondta: nincs. Elkezdődött az aktus, végig ebben a testhelyzetben voltunk, 2-3 perc volt, és a végén elélveztem” – mesélte a saját verzióját az afgán férfi.

Miután mindketten felöltöztünk, a lány azt mondta, hogy segítsek rajta. Adjam oda a telefonomat vagy 150 ezer forintot, vagy hívja a rendőrséget. Ideges lettem, mondtam, hogy a telefonomat nem tudom odaadni, mert azon kommunikálok a családommal. Pénzem most nincs, de holnap kapok fizetést, és adok neki szívesen. A lány erre ideges lett, kiment, majd én is utána mentem, és két férfitól kért telefont– meséli tovább saját sztoriját az afgán férfi.

Az afgán férfi szerint azért voltak bent 27 percig a bezárt mosdóban, mert a párperces aktus után még 20 percig a pénzen vitatkoztak. Bilal a bíróságon az anyanyelvén beszélt, ezért minden szavát egy tolmács fordította. A bíró meg is kérdezte tőle: milyen nyelven beszéltek a magyar lánnyal azon az estén? Bilal azt mondta, hogy angolul.

A bíró megkérdezte a vádlottat, hogy ha a lány tényleg pénzzel zsarolta őt, akkor hogyan hangzik angolul a 150 ezer forint? Ezt Bilal többszöri próbálkozásra sem tudta elmondani. Majd azt válaszolta:

„Ha mondják nekem, megértem, hogy mennyi pénzről beszél… De euróban is elmondta a lány!” A vádlott zavaros meséjéből nem úgy tűnik, mintha 20 percig képes lett volna angolul vitatkozni valakivel…

Az afgán férfinak van már két bírósági ügye. A Magyarországon menekült státusúként tartózkodó 18 éves afgán férfi 2018. június 1-jén Budapest VII. kerületében, a Dohány utcában, majd június 20-án a Király utca és a Lövölde tér közötti területen mutogatta a nemi szervét.

 

 

Forrás: Origo | Borítókép: Ripost