Makó Programok

Háromnapos fürdőfesztivál lesz a Hagymatikumban

Július 12. és 14. között szervezik meg a fürdőfesztivált a Hagymatikum Gyógyfürdőben: a zenés programok mellett lesz sport és főzőverseny is, amelyre holnapig lehet jelentkezni.

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben 2013-ra nyúlik vissza az első fürdőfesztivál megrendezése: ahogy az elmúlt években, idén is lesz megszervezik július 12. és 14. között. A háromnapos rendezvény péntek délután 2 órakor veszi kezdetét a kívánságműsorral, ezt követően a sporton lesz a hangsúly: bemutatót tart a Makó Budo Klub aerobik szakosztálya, de Panyor Krisztina és Bagi Mátyás is edzést tart. Este splash party lesz Yaminával.

Szombaton déltől kezdődnek a programok: 12 órától zenés kívánságműsor lesz, ezt követi a vízi torna – vagyis a Nippon Zengo –, délután fellép a Deák Big Band és a Club 54 & Mamma Mia ad koncertet. Este ismét vízi diszkó lesz, DJ Molnárral.

Vasárnap – a hagyományokhoz híven – főzőversennyel indul a nap. Ahogy Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketingcsoportjának vezetője portálunknak elmondta, arra július 11-ig lehet jelentkezni e-mailben: a csapatok a nevezes@hagymatikum.hu-n regisztrálhatnak a versenyre, ahol idén nemcsak egy tál ételek, hanem helyben készült, grillen és tárcsán sült finomságok is készülhetnek. A zenés programok sem maradhatnak el: fellép Jolly & Suzy, őket Jazzarosa követi. A nap folyamán ismét lesz vízi torna, de kívánságműsor és ruhabemutató is.

A háromnapos rendezvénysorozat során a fiatalok és az idősebbek is jól érezhetik magukat. Jó időben a 33 méteres medence mellett lesznek a programok, de rossz idő esetén az élménymedencénél tartják meg azokat.

Borítókép: Archívum.