Hírek

Már megszületett, életképes babákat is abortálna a Cseh Katalin által támogatott szervezet

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, születésnapja alkalmából egy abortuszpárti szervezetnek gyűjt pénzt Cseh Katalin, a Momentum liberális EP-képviselőnője. Mindezt az Alapjogokért Központ vette észre és tette közzé. Az Origo elérte az Alapjogokért Központ kutatási igazgatóját, Törcsi Pétert, aki részletesen beszámolt arról, hogy még a műfajában is milyen szélsőséges szervezet a Cseh Katalin által támogatott és propagált Planned Parenthood nevű szervezet. Ez az a szervezet, amely a terhesség 9 hónapjáig támogatja a terhességmegszakítást, sőt, egy kiszivárgott felvétel szerint akár a már megszületett, életképes babák „abortálását” is pártolnák.

Törcsi Péter emlékeztetett, hogy nem ez az első, hogy a Momentum most már hivatalban lévő EP-képviselője súlyos állítást, véleményt fogalmaz meg az abortusszal kapcsolatban,hiszen néhány éve volt egy rádiófelvétel, ahol a szintén szélsőliberális Papp Réka Kingával polemizáltak az abortuszon, ahol is a magzat meggyilkolását egyfajta botmixerhez hasonlították.

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója elmondta, hogy ez már a második alkalom volt, amikor Cseh Katalin a nyilvánosság előtt abortuszpárti megnyilvánulást tett.Most épp a saját születésnapján, a Planned Parenthood nevű abortuszpárti egyesületnek szervezett gyűjtést.

A Planned Parenthoodról azt kell tudni, hogy a legszélsőségesebb abortuszpárti szervezet, Egyesült Államokbeli székhellyel – mondta el Törcsi Péter. Ez a szervezet nemcsak az USA-ban, hanem szerte a világon máshol is propagálja az abortuszt. Ez az a szervezet, amely a terhesség utolsó pillanatáig hajt végre terhességmegszakítást a különböző klinikákon.

Az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója még sokkolóbbakat is mondott, hiszen beszámolt arról, hogy 2013-ban egy olyan kép- és hangfelvétel került nyilvánosságra, mely szerint a Planned Parenthood, azaz – a Cseh Katalin által propagált szervezet – a már megszületett csecsemők „abortálása” mellett foglalt állást.

A sokkoló tevékenységről Törcsi Péter elmondta, hogy a saját maguk által finanszírozott klinikákon hagyják, hogy az életképes magzatok megszülessenek, majd tulajdonképpen hagyják őket meghalni.

Egy nagyon szélsőséges szervezetről van szó.

A Trump-kormányzat egyik első intézkedése volt, hogy bizonyos állami forrásokat ettől a szervezettől megvont – mondta el Törcsi Péter.

A szervezet egyik legnagyobb donorja a Soros György által gründolt Open Society Foundation, amely köztudottan Magyarországon is végzi az áldásos tevékenységét.

A kutatási igazgató elmondta, hogy van egy erős összefonódás Soros György és a Planned Parenthood között.

A kutatási igazgató beszámolt arról is, hogy annak a felháborító döntésnek, miszerint New York Államban a születés pillanatáig el lehet vetetni a gyermeket, a fő szószólója szintén a Planned Parenthood volt.

Végezetül pedig Törcsi Péter elmondta:

Különösen felháborító kijelentés ez a momentumos politikustól 2 nappal a Családvédelmi Akcióterv életbelépése előtt. Míg a kormányzat minél több eszközzel igyekszik a családokat és a gyermekvállalást támogatni, addig a Momentum az abortuszt propagálja, és a magyar családok gyarapodása ellen dolgozik.