Makó Színes

Kistérségi nyugdíjas klubok találkoztak a Zöldértben

160-an vettek részt a makói Szépkorúak Nyugdíjas Klubja által szervezett találkozón a Zöldértben. A kistérségi csoportoknak rendezett mulatságról nem maradhatott el a jó hangulat és a tánc sem.

A Szépkorúak Nyugdíjas Klubja 2016 májusában alakult meg, és azóta nemcsak számos programot szerveztek, hanem nagyon jó viszonyt alakítottak ki a helyi és térségi klubokkal is. Szombat délután térségi találkozóra hívták azokat a csoportokat, akikkel rendszeresen tartják a kapcsolatot. Takács Ferencné, a makóiak vezetője elárulta, a programra 160-an fő érkezett a Zöldért konyhába, hogy minden bút és bánatot elfelejtve bulizzanak.

– Az elmúlt fél évben sok programunk volt: májusban ellátogattunk Torockóra. Nagyon örülök, hogy eljutottunk oda. 50-en utaztunk el és mindenkitől azt a visszajelzést kaptam, hogy jól érezték magukat. Nemrég értünk haza a Balatonról is, erről is csak jót tudok mesélni. Idén még Füzesgyarmatra elutazunk is, ahol finom ételek és jó hangulat lesz. Kell ennél több egy nyugdíjasnak? – fogalmazott Rozália.

navigate_before
navigate_next

A szombati programon köszöntőt mondott Hadik György önkormányzati képviselő is, aki idén már több olyan rendezvényen is részt vett, amelyet a Szépkorúak Nyugdíjas Klubja rendezett.