Súlyemelő gyakorlatok, evezés, ugrálókötél, húzódzkodás, kötélmászás, lövészet. Többek között ezekben mérték össze tudásukat a versenyzők a sportcsarnokban.

– Nagyon nagy öröm számunkra, hogy már 5. alkalommal tudjuk megrendezni a versenyt, látható, hogy ennek a sportágnak is van létjogosultsága a városban, hiszen sokan űzik Makón is rendszeresen. – mondta el Czirbus Gábor alpolgármester a megnyitón, majd megköszönte a verseny egyik szervezőjének, Sipos Andrásnak kitartó munkáját.

 

 

A TNT Challenge versenyt közösen szervezi az önkormányzat, a makói Tyr Gym, és a CrossGym Trec Szeged, most összesen 10 csapat érkezett. A résztvevők emlékplakettet, különböző serlegeket, érmeket kapnak, illetve az első helyezett csapat a légpuskalövészethez használt fegyvert is hazaviheti, sőt, mellé éles lövészetre is kapnak lehetőséget. Czirbus Gábor felajánlásából díjazzák a legidősebb makói versenyzőt, és különdíjat kap a legfiatalabb is.

– Sajátos szabályrendszer van, a versenyzők szabadon cserélgethetik egymást a feladatok között, mindenki az erősségeihez képest tud benne részt venni. Minden évben újítunk, most a légpuska lövészetet raktuk be, egy terheléses taktikai feladatot kell végrehajtani. – mondta el portálunknak Sipos András a Tyr Gym Makó szakmai vezetője.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest