Egyedül üldögélt Kálmán Olga péntek délután a Láng Téka könyvesbolt asztalánál, Márki-Zay Péter ugyanis nem mert elmenni a róla szóló könyv bemutatójára, nyilvánvalóan a gyerekveréssel kapcsolatos kínos kérdésektől tartva – írja a Ripost.

Szegény nehezen mozdul ki Hódmezővásárhelyről – próbálta mentegetni a helyzetet a főpolgármesterségről szóló előválasztáson csúfosan leszerepelt Gyurcsány-párti politikusnő.

Ismerősök, autogramgyűjtők és csalódott újságírók álltak, tízen-tizenöten pénteken a Láng Téka könyvesbolt előtt, ahol végül magányosan Kálmán Olga dedikált. A szerényke létszámon is látszott, Kálmán Olga az előválasztási vereséggel máris kikerült az érdeklődés fősodrából. 

Lajos, jól van? – kérdezte Kálmán az egyik aláírásra várótól, így vélhetően csak a szűk körű ismerősöket érdekelte ez az egész. A néhány ember össze-összesúgva folyamatosan a csúfosan megfutamodó Márki-Zayról beszélt.

Egyetértettek abban, hogy a gyerekveréssel és a fényevéssel kapcsolatos kínos elszólások miatt bujkál most a nyilvánosság elől. Attól tarthat, hogy a szívós riporterek még vállalhatatlanabb elszólásokba hajszolják bele a Kálmán Olgához hasonlóan amatőr politikust. Kálmán Olga baráti társasága is kritikus megjegyzésekkel illette Márki-Zayt, különösen azért, mert szerintük Ezzel a gyáva eltűnéssel éppen azt alázta meg, aki egy egész könyvet írt róla.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest