Hírek Térség Top

Meghasadt papírfa miatt zárják le a földeáki főtér egy részét

Csütörtökön reggel 9-től ezért mintegy három órán át nem lesz nyitva sem a 100-as, sem a kínai bolt. És teljes szélességben lezárják előttük a járdát és az úttestet is.

A kordonos helyszínlezárás oka, hogy Erdei Gábor zöldséges üzlete előtt a 100-as bolt felőli papírfa balesetveszélyessé vált. A balesetveszély elhárításáról azonnal gondoskodott Hajnal Gábor polgármester.

Az életveszélyessé vált ágakat emelőkosaras gépjármű segítségével holnap délelőtt 9-től távolítják el. A munkálatok körülbelül a 3 órán át tartanak majd. Ezért csütörtök délelőtt 9 órától a zöldséges illetve a Kínai üzlet közötti utcarészt lezárják. Ez alatt az idő alatt se a kínai üzlet, se a 100-as bolt, sem a zöldséges nem lesz nyitva!

Kordonokkal zárják le teljes szélességében az úttestet és a járdát. Közlekedni a községháza illetve a COOP üzlet közötti szakaszon a park megkerülésével lehet majd. A Petőfi Sándor utcáról csak a Vásárhelyi utca felé lehet kanyarodni, de elképzelhető, hogy időszakonként – a helyzet függvényében – a Petőfi utcát is lezárják a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcai kereszteződésnél. Az érintett szakaszon lakókat mindez nem érinti, ők az ingatlanjaikat szabadon megközelíthetik. A lezárásokat várhatóan 12-13 óra körül, azaz a munka befejezését követően megszüntetik.