Hírek Makó

Jubileumi tanévtől búcsúzott a Návay

95. tanévét zárta szerda délután a HSZC Návay Lajos Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma.

A tanévzáró ünnepségen Kincses Tímea beszédében elmondta: a jubileumi tanévben az iskola 95 éves múltjához méltóan ünnepeltek: a 2018/2019-es tanévben az elmúlt hetekben 77-en vették át OKJ-s végzettségüket és 55-en érettségi bizonyítványukat.

A mai napon a legjobbaknak a Stenger Gizella Alapítvány jóvoltából gratuláltak a kiemelkedő tanulmányi- és sporteredményekhez, a jó, jeles, és kitűnő bizonyítványokhoz, az előrehozott, sikeres érettségi vizsgákhoz, nyelvvizsga eredményekhez. Megköszönték azon tanulók munkáját, akik önzetlenül tettek az osztályközösségeik vagy az iskolai rendezvények sikeréért, többeknek egy budapesti, élményekkel teli kirándulással köszönték meg május végén az éves munkájukat. Az igazgató kiemelte: „Hálás vagyok, hogy 74 tanulóval foghatok kezet és állhat példaként majd előttetek!”

navigate_before
navigate_next

Kincses Tímea kiemelte a legkiválóbb tanulmányi és sporteredményeket, továbbá megemlékezett a jubileumi tanév számos sikeres és emlékezetes rendezvényéről, mint például a Gólyatáborról, a Mentornapról és a Határtalanul pályázatról, de az OSZTV verseny döntőjének szervezését is kiemelte. Beszédében szólt az idei évben jutalmazott pedagógusokról, illetve a miniszteri elismerő oklevelet átvevő Kolozsvári János munkájáról is.

– Minden tanév végén összegezzük és értékeljük az elért eredményeket. Úgy gondolom, hogy ebben a tanévben az elődeinkhez méltóan tettünk azért, hogy a KERI ismertségét, színvonalát tovább emeljük. Szeretném, ha a jövő tanévben ezen a megkezdett úton lépdelnénk tovább az ünnepi 100 éves évforduló felé! – hangsúlyozta Kincses Tímea.