Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Jótékonysági találkozót szerveztek a Maros-parton, főzőversenyt hirdetett a Bruder János Kertbarátok Köre és kitüntetéseket adtak át Földeákon – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Ma avatják fel az apátfalvi Hősök emlékművét: Szekeres Ferenc polgármester mellett Lázár János adja át a felújított szobrot. Hétfőtől folytatódnak az apátfalvi nyári táborok: az apátfalvi önkormányzat jóvoltából és a Széchenyi 2020 programnak köszönhetően indul az első nyári tábor. Szerdán adják át a megújult Csipkesort: köszöntő beszédet mond Farkas Éva Erzsébet polgármester, ünnepi beszédet mond Lázár János országgyűlési képviselő, illetve áldást mond Kondrát Zoltán református elnöklelkész.

Főzőversenyt szerveztek a kertbarátok: akár zsíros kenyérrel is készülhettek a csapatok. Sikeres volt az Őrült Fiatosok gyűjtése: két beteg gyermeken tudnak segíteni a befolyt összegből. Földeákon falunap volt.

Kitüntetéseső a földeáki falunapon – Makó Híradó

Temesvári Károly Benedek szerzetes, plébános kapta a Földeákért kitüntető címet a XXIV. Földeáki Falunap alkalmából rendezett ünnepi testületi ülésen, melyen köszöntőt Hajnal Gábor polgármester és Lázár János országgyűlési képviselő mondtak. Az ünnepségen díszdiplomákat és más elismeréseket is átadtak. Zászlófelvonással és hősi emlékmű megkoszorúzásával kezdődött és az ünnepi testületi üléssel folytatódott ma késő délelőtt a XXIV.

Ma marad az esős idő a városban: délután azonban 28 fok is várható.

Kezdjük a napot a LMFAO számával!