Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Vida Ágnes pszichológus volt a Család és Karrierpont vendége, százfős szerbiai csoport is érkezett a Hagymatikum nyugdíjas találkozójára, azonnali beavatkozást rendelt el Farkas Éva Erzsébet a nagy mennyiségű csapadék miatt – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Nulláról a működő vállalkozásig címmel tartott előadást a pszichológusnő a Női Vállalkozói Klubban, délután pedig a pozitív gyermeknevelésről beszélt a Hagymaházban Vida Ágnes.

Ebben az évben immáron harmadik alkalommal szervezett nyugdíjas találkozót a fürdő: a színes programok mellett most is nagy hangsúlyt fektettek a szűrésekre.

Azonnali beavatkozást rendelt el Farkas Éva Erzsébet a nagy mennyiségű csapadék miatt: a polgármester az önkormányzat műszaki szakembereivel közösen járta be a területet.

Levélben tájékoztat az önkormányzat a bárányhimlő védőoltásról – az érintett szülőket személyesen keresik meg a képviselők a mai naptól kezdve, egy jelentkezési lapot és tájékoztatót visznek. 2016 óta ingyenes Makón a mintegy 20 ezer forintos oltás, szeptembertől már országosan is kötelező lesz.

A „Makó Honvéd városrészének megújítása” című projekt keretein belül szerveztek a Makói Egyesített Népjóléti Intézmény I. számú Idősek Klubjában egészségszűrést a tegnapi napon.

A Bozsik-program részeként labdajátékoztak és fociztak a mezekbe öltözött kisgyerekek, a királyhegyesi Napsugár óvodában. Az ovisok oklevelekkel és érmekkel térhettek haza a remek nap végén.

Az új uniós pénzmosás elleni szabályok miatt a bankszámla-tulajdonosoknak június 26-ig egyeztetniük kell az adataikat a bankfiókokban. A céges számláknál ez minden esetben kötelező. A lakossági ügyfelek esetében azoknak kötelező az adategyeztetés, akik 2017 júniusa előtt nyitottak folyószámlát.

A mai napot pedig az Irie Maffia dalával indítjuk!