Hírek Makó

Százfős szerbiai csoport is érkezett a Hagymatikum nyugdíjas találkozójára

Ebben az évben immáron harmadik alkalommal szervezett nyugdíjas találkozót a fürdő: a színes programok mellett most is nagy hangsúlyt fektettek a szűrésekre.

2012 óta rendeznek nyugdíjas találkozókat és egészségnapokat a fürdőben, eleinte évente kettő, majd három, illetve négy alkalommal szerveztek ilyen programot – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitől.

A fürdő marketingcsoportjának vezetője portálunknak elmondta: a mai napon a Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztályának munkatársai végeztek alap egészségügyi szűréseket; többek között vérnyomás- és testzsír-index mérést is végeztek.

navigate_before
navigate_next

– Egészségügyi létesítményként nagyon fontos az, hogy a prevencióra és a gyógyulás elősegítésére felhívjuk a figyelmet, két természeti kincsünk a makói gyógyvíz és a marosi gyógyiszap, és e mellett kiegészül még számos gyógyászati- és wellness-kezeléssel a palettája a Hagymatikumnak, és ezeket szeretnénk bemutatni, megismertetni – emelte ki.

Természetesen a hangulat is garantált volt, hiszen DJ Molnár gondoskodott a dallamokról, 14 órától pedig a szabadkai Adagio versenykórus is fellépett. Emellett pedig elektroterápia, masszázs, vízi torna és kedvezményes menü is várta a kikapcsolódni vágyókat. A rendezvényre egy száz főből álló szerbiai csoport is érkezett, de Pest megyéből, Kistelekről és a térségből is többek érkeztek a rendezvényre.