Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Budapesti kirándulást nyertek a JAG-osok egy országos alkotópályázaton, növöget a kukorica a kiszombori kincses útvesztőben, három polgármester már igent mondott – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Budapesti kirándulást nyertek a JAG-osok egy országos alkotópályázaton: a Fába vésve, faragva rajz- és alkotópályázat első helyezettjei, a 10. A és B osztályok nyertes csoportjai a tárgyjutalmak mellett egy egész napos kirándulást is nyertek a fővárosba.

Növöget a kukorica a kiszombori kincses útvesztőben –  már csak annyi kell, hogy meg is nőjön rendesen, hogy nem egészen egy hónap múlva már meg lehessen keresni az abban elrejtett kincses ládikát. 

Lázár János kikérte a feleségétől Horváth Lajost, Galgóczkiné Krobák Máriától és Szegvári Ernőnétől pedig a legutóbbi utcafórumokon kérdezte meg, indulnak-e ismét a polgármesteri tisztségért. A térség országgyűlési képviselője hamarosan fogadóórát is tart: Makón várja a lakosságot június 20-án.

Folytatódik a szúnyoggyérítés a városban: a légi kémiai védekezésre 2019. június 20-án kerül sor.

Algyő kincse: az Ezerjófű Egyesület a gyógynövények természetességével varázsol – az egyesület alapítója és elnöke, Berek Ágota immár közel két évtizede foglalkozik gyógynövény-ismertek kutatásával.

A mai napot pedig Bobby McFerrin klasszikusával indítjuk!