Makó Színes

Óriásflamingók is csatlakoztak a Hagymatikum új partisorozatához

Péntek este elstartolt a fürdő új programsorozata: az éjszakai fürdőzést megújító Chill Zone és Splash partik a nyári hétvégéket színesítik majd, ráadásul koktélok és óriásflamingók is várják a fürdőzőket.

– Tavaly jött az ötlet, hogy az éjszakai fürdőzést szeretnénk egy kicsit kiegészíteni egy kis tematikus partihangulattal, a kollégák összeállították egy hat alkoholmentes és hat alkoholos italból álló koktéllapot is, amivel várjuk a vendégeinket. A flamingó egy központi motívuma ennek az eseménynek, és két óriási nagy, „családi kiszerelésű” flamingót hoztunk el, gyakorlatilag 3-4 ember ráfér egy flamingóra, és kettő van belőle. Ezt nyugodtan használhatják a vendégek is: onnan csobbanhatnak az élménymedence hűsítő vizébe – mondta el portálunknak Lajtosné Papp Noémi. A fürdő marketingcsoportjának vezetője továbbá elárulta, a kéthetente jelentkező, nyarat átívelő programsorozat Chill Zone estjein a lágyabb, könnyedebb zenei stílusok kapnak helyet, a Splash partikon pedig napjaink zenéi, a fiatalosabb, ütemesebb, lendületesebb dallamok kerülnek középpontba.

navigate_before
navigate_next

A programsorozat nyitóestéjén DJ Bellegance & Fraser gondoskodott a hangulatról: a bakelitlemezeket pörgető páros egyedi hangulatot varázsolt az élménymedencénél. A Chill Zone partit követően a mai napon pedig DJ Session és DJ Hlásznyik áll a lemezjátszók mögé, akik ráadásul ajándéktárgyakkal is készülnek – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitől.

Mint kiemelte: a Chill Zone és Splash partikra nincs külön belépő, napijeggyel részt lehet venni az eseményen, fél nyolc után pedig az éjszakai fürdő is érvénybe lép, amikor is 1500 forintért válthatnak jegyet a kikapcsolódni vágyók, Makó kártyával pedig kedvezményesen, 1200 forintért élvezhetik a fürdő szolgáltatásait és a partikat. A nyári programsorozaton ráadásul régi kedvencek – például DJ Nacsa vagy DJ Boban – is feltűnnek a lemezjátszók mögött, de számos meglepetés DJ is várja majd a fürdőzőket.