51 pedagógus végezte el az online e-learning tanfolyamot, és vehette át az ezt elismerő tanúsítványt a mai napon Makón. A Koronában rendezett pályázatzáró konferencián külföldi vendégek is részt vettek.

Az Agriteach 4.0 Erasmus+ pályázat keretében valósulhatott meg a képzés, amelynek próbaképzésén 61 magyarországi és 30 macedóniai mezőgazdasági tanár vett részt, és mint Horváth Zoltán portálunknak elmondta: a pályázati eredmények fenntartása miatt ez a továbbiakban is elérhető lesz. Az ingyenes, online képzésre egy konzorcium állt össze a Galamb József Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola vezetésével, belföldi és külföldi – macedón, cseh és skót – partnerek részvételével.

Az igazgató felidézte: a pályázat 2017 szeptember elsején indult, amikor is felmérték a gazdálkodókat, az agrár szakképzésben résztvevőket az agrárinformatikai ismeretek, illetve alkalmazásuk szerint, és utána elkészült erre a felmérésre alapozva a próbaképzés, amely lezárult, és a 61 jelentkezőből 51-en vehettek át tanúsítványt a pályázatzáró konferencián, amely feljogosítja a végzetteket, hogy a precíziós ismereteket oktathassák a tanulók részére.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest