Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Három oktatási intézményben köszöntötték a pedagógusokat, vakációindítót tart a Szegedi Vadaspark a hétvégén, sikerült kiemelni a hajóroncsot – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Három oktatási intézményben összesen 14 pedagógus kapott tegnap elismerést a Makó Város Fejlődéséért Közalapítványon keresztül a várostól. A polgármester szerint az oktatási intézmények a rendkívüli verseny eredményekkel, és a felelősség, az értékek, és a hagyományok átadásával felbecsülhetetlen munkát végeznek.

A Vadaspark megnyitásának 30 éves évfordulójához számos rendezvény kapcsolódik, a születésnapnak számító gyermeknaptól egészen az október végi halloweenig. A vakáció első szombat délutánjának és estéjének témája Dél-Amerika lesz. 

A rendőrök az olasz és a francia hatóságok által körözött személyautókat foglaltak le tegnap Kiszombornál, a járművek értéke 3, illetve 6 millió forint. 

Hétórás mentés után a terveknek megfelelően sikeresen kiemelték a május 29-ei balesetben elsüllyedt Hableány turistahajót kedden Budapesten, a Margit hídnál. A hajót egy uszályra helyezték, amely várhatóan a csepeli szabadkikötőbe szállítja a járművet. 

Megszólalt a sofőr, aki az autójával nézőket sodort el Tótkomlóson: „Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól” – nyilatkozta a férfi.

Szerdától hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos. A legmagasabb szintű, harmadfokú intézkedés vasárnap éjfélig lesz érvényben.

A mai napot pedig a Magashegyi Underground és Beck Zoli dalával indítjuk!