Felújították az Országzászlót Makó-Rákoson, az összetartozást jelképezi a Ferenc pápának ültetett ezüstfenyő, 61 kiscsikó született a Ménesbirtokon – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Jótékonysági futást is szerveztek a 26. Pünkösdi Tanyanap alkalmából Makó-Rákoson. Az ünnepség során átadták a felújított Országzászlót és köszöntötték a település legfiatalabb, illetve legidősebb lakosát is.

A Szentatya csíksomlyói látogatásának tiszteletére egyre többen csatlakoznak a faültetési akcióhoz, Makón vasárnap délelőtt, a szentmisét követően ültették el az ezüstfenyőt.

61 kiscsikó született a Ménesbirtokon, a jó hírről Lázár János, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos számolt be közösségi oldalán.

Áder János szerint mindaz, ami az úzvölgyi katonatemetőben történt, kegyeletsértő, törvénysértő, nemzetközi megállapodást sértő, és mélységesen erkölcstelen is volt.

A következő napokban fokozódik a meleg, a hét második felében 35-36 fok is lehet. A héten helyenként, a hét végén már többfelé lehetnek záporok, zivatarok.

A mai napot pedig a PASO dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest