Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

16 éves a Hold utcai óvoda indián tábora, Európa bajnoki címeket szerzett a Shintai Dojo Győrben, digitális fogröntgent is kap a kiszombori fogorvosi rendelő, zöld utat kapott a földeáki piacépítés

Először csak egy-egy napokat szerveztek, de a gyerekek annyira élvezik, hogy most már egész hetet szentelnek az indián kultúra játékos megismerésének a Hold Utcai óvodában.

Nemrég rendezték meg Győrben a XII. Európa Bajnokságot, amelyen a makói Shintai Dojo is részt vett. Négy versenyzőből mindenki a dobogóra állhatott.

Május 24-én ki is ürítették a kiszombori rendelőt, hogy belül is dolgozni tudjanak a kivitelezők. Az épület 30 milliós energetikai korszerűsítése mellett a község önkormányzata egy digitális fogröntgent is vásárol.

Elkezdődhet a Gagarin utcai csapadékvíz elvezetés, illetve a piacépítés Földeákon, miután a tegnapi rendkívüli ülésén kiválasztotta a földeáki képviselő-testület a kivitelezőket.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője hivatalos közösségi oldalán újabb videóval mutatta be a tram-train munkálatait.

A mai napot pedig az Irie Maffia dalával indítjuk!