Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Pedagógusokat köszöntöttek Makón, indul a járdaprogram a városban és Királyhegyesen több beruházás meg megvalósult az elmúlt években – ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Váratlan akadályok a földeáki épületfelújításokon: az egészségházban és a bölcsődében is gondok akadtak. Királyhegyesen még a templomtornyot is újrafestették: az elmúlt 5 évben számos beruházás valósult meg a településen. 400 gyerek sportolása menekült meg Hódmezővásárhelyen: komoly problémákkal küszködött a Hódmezővásárhelyi Futball Club a TAO források elapadása miatt.

A Makói Katolikus Általános Iskola és Óvodában, illetve a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézményében köszöntötték a pedagógusokat: a tanárok munkájukkal példát mutatnak. Indul a járdaprogram Makón.

Hamarosan megkezdik a 2019-es járdaprogram munkálatait – Makó Híradó

Idén újra 160 millió forintból újítanak meg járdákat a városban, amelyek szakaszait a körzetek képviselőivel történt egyeztetések után jelölték ki. A városvezetés a jövőben is folytatni szeretné ezt a programot, a tervezetek már 2020-21-re is megvannak hozzá. – Makóra a Dél-Alföld legdinamikusabban fejlődő városként tekintenek, az infrastruktúra fejlesztésre is több tízmilliárd forint támogatás érkezett az utóbbi években.

Reggel zivatarral kezdődhet, azonban napközben és délután 20 fok fölé emelkedik a hőmérő higanyszála: akár 29 fok is lehet.

A napot kezdjük egy Fall Out Boy számmal!