Hírek

V4NA: Migránsok tömegét szabadítaná Európára az ENSZ főtitkára

Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára, a Genfi Menekültügyi Szervezet volt főbiztosa, Portugália egykori szocialista miniszterelnöke a tömeges migrációt éltette a Charlemagne-díj átvételekor mondott köszönőbeszédében – számol be róla az Origo.

Az ENSZ főtitkára szerint nem a nemzeti szuverenitás Európa jövője, hanem a globalizmus – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a Breitbart News Network cikkére hivatkozva. 

Az uniós államoknak át kell adniuk a bevándorlás ellenőrzését Brüsszelnek, és határaikat meg kell nyitni a kontinensen kívülről érkező migránsok tömegének – legalábbis Antonio Guterres szerint.

Az ENSZ főtitkára úgy gondolja, az európaiak nem tudják megvédeni a kontinens gazdag örökségét, ha nem tudnak megfelelni a globalizmus kihívásainak, beleértve a tömeges bevándorlást is. 

Az Európa egyesülésért végzett munkájáért Charlemagne-díjat kapott Antonio Guterres portugál szocialista politikus.

Az ENSZ főtitkára a díjátadón elmondott köszönőbeszédében a bevándorlás szükségességét hangsúlyozta, és a multikulturális, többvallású társadalmakat éltette. 

Nagy-Britanniában az ENSZ vezetőjének beszédét az anglikán egyházak „szükséges olvasmánynak” nevezték, és nyíltan támogatták a szélső baloldali ökomozgalmat, az Extinction Rebellion-t. A júniusi lelkipásztori hírlevélben Jézus nevét meg sem említették, helyette inkább a globalizmus eszméit terjesztették.

 

Forrás: Origo | Borítókép: illusztráció (MTI Fotó)