Hírek

Példát mutathatnak munkájukkal az elismert pedagógusok

A mai napon folytatódott a makói pedagógusok köszöntése: Makó Város Önkormányzata és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány elismerését két-két pedagógus vehette át a Makói Katolikus Általános Iskola és Óvodában, illetve a Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézményében.

A Katolikus iskolában Farkas Éva Erzsébet és Halmágyi Pál, a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumi elnöke köszöntötte a pedagógusokat. A polgármester köszönetét fejezte ki szolgálatukért, továbbá kiemelte: a jutalmazott pedagógusok példaként állhatnak akár a pedagógusközösség, akár a szülők és a család, illetve az intézmény dolgozói felé is. Ezt követően szólt a hálaadás fontosságáról is, Szent Pál szavait idézve.

Az elismerést az idei évben Vargáné Miklós Ágnes gyógypedagógus és Rudisch Ferencné óvodapedagógus vehette át. Mint Balássy Károly, az iskolai tagintézmény igazgatóhelyettese kiemelte: mindketten nagyon lelkiismeretesen, nagyon komolyan véve munkájukat, társaikat rengeteget segítve dolgoznak, és szívüket-lelküket kiadják azért, hogy a gyerekek és a kollégák is minél jobb eredményeket tudjanak elérni.

A Csongrád Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Makói Tagintézményében a diákok műsorát követően Siketné Torma Gabriella gyógypedagógus és Kisné Takács Emese logopédus vehette át az elismerést, amelyet Farkas Éva Erzsébet polgármester és Gilicze János, a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumi tagja adott át.

Koczkás Anikó, a tagintézmény vezetője elmondta: a mai napon pedagógusokat, gyógypedagógusokat, gyógytestnevelőket, logopédusokat, konduktorokat és pszichológusokat köszöntenek pedagógusnap alkalmából. A díjazottak kapcsán úgy fogalmazott, mindketten nagyon kiemelkedő munkát végeznek a nagyon speciális feladatellátást igénylő intézményben.