A jó munkatársakról és az időbeosztásról tartott előadás Gál Kristóf, a Klikkmarketing alapítója és vezetője a makói vállalkozók és érdeklődők előtt.

A sikeres vállalkozás legfőképpen a jól megválasztott munkatársaktól is függ: a profi szakemberek megtalálása után pedig fontos, hogy őket meg is tartsa a cég. Ehhez nyújtott segítséget Gál Kristóf, a Klikkmarketing alapítója és vezetője csütörtök délután a Vállalkozói Kaszinóban.

– A jó munkatárs nagyon relatív, amit vezetőként fontos megérteni, hogy önmagában nincs jó vagy rossz munkatárs. Ez attól függ, hogy milyen a vállalkozásom, milyen vezető vagyok, milyen pozícióra keresek embert, mik lesznek a feladatai, és ehhez mérten lehet valaki jó vagy nem jó munkatárs. Ezektől függetlenül lehet jó ember, ha számomra ő nem jó munkatárs – fogalmazott Gál Kristóf. Úgy véli, egy cégvezetőnek vagy vállalkozónak fő prioritásának kéne lenni, hogy minden egyes munkatársát maga válassza ki, ne fejvadász cégen keresztül.

A jó munkatárs kiválasztása mellett a megtartásáról is szólt az érdeklődőknek. Mint elmondta, nem az időt, hanem a teendőket lehet menedzselni – ezzel is lehet a túlterheltséget csökkenteni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest