Hírek Külföld

Soros-tőkeinjekciót kapott egy amerikai médiavállalat

A politikacsináló bevándorláspárti milliárdos tőzsdespekuláns nem hagyja az út szélén azokat a sajtóbirodalmakat, melyeket céljai szolgálatába kíván állítani.

Nemcsak a közép-európai, így például a lengyel és a magyar médiapiacon rendkívül aktív Soros György és a hozzá kötődő hálózat, hanem az USA-ban is gőzerővel nyomulnak – derül ki a The New York Times friss elemzéséből.

Az amerikai napilap ugyanis a Vice Media nevű jelentős amerikai médiavállalat jövőjével foglalkozó írásában lerántotta róla a leplet, hogy a bajba került cég megmentésére összetrombitált mintegy 250 millió dolláros tőkeinjekció biztosításában oroszlánrészt vállalt befektetési alapján (Soros Fund Management) keresztül a milliárdos spekuláns, Soros György is. A brooklyni székhelyű médiavállalat egyébként az utóbbi időben súlyos anyagi gondokkal küzdött, alkalmazottjaink 10 százalékát el kellett bocsátania. A Soros-tőkeinjekció segítségével kívánják felgyorsítani a cég növekedését, valamint új vezetői stratégiákat fogalmaznának meg.

A bevándorláspárti politikacsináló pedig eközben ezek szerint tovább növeli és erősíti médiabefolyását az Egyesült Államokban (is). Az ügyben amúgy érdekesség, hogy három évvel ezelőtt arról is szó volt: a Vice Media Magyarországon terjeszkedik – nyilván a kormányellenes, bevándorláspárti sajtóvonal erősítésére –, de végül nem lett belőle semmi.

Korábban több cikkünkben mutattuk be, hogy a magyar médiapiacon is számos balliberális érdekeltséggel rendelkező Soros-hálózat a maga NGO-ival és álvicil szervezeteivel milyen ördögi mesterkedésekkel kísérli meg betenni a lábát a közép-európai sajtóba. Ennek jegyében vásárolta fel például a második legnagyobb lengyel rádióállomásnak számító Radio Zetet, valamint a több vidéki rádióállomást is magáénak tudó Eurozet rádiócsoport többségi tulajdonát is.

Sorosék célja egyértelmű: frontot nyitni a keresztény-nemzeti hagyományokkal szemben, gyökerestől átformálni a hagyományos nemzeti társadalmakat, az egyén felsőbbrendűségét hirdetni a közösségekkel szemben, aláásni a bevett értékrendet és társadalmi szerepeket, megágyazni a multikultinak és a migrációnak.