Hírek Makó

Ismét gyűjtésbe kezdett Borbás Ágnes

A „nemluxustáska” kampányt követően ismét segíteni szeretne Borbás Ágnes, a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa. Nemcsak a hölgyeknek, hanem a férfiak számára is gyűjti a tusfürdőket.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, Borbás Ágnes, a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa csatlakozott a „nemluxustáska” kampányhoz, amely által több hölgynek is segíteni tudott. A hét embere interjúban elmondta, szeretne hagyományt teremteni, mivel a higiéniás csomagokkal számos rászoruló hölgynek tudott segíteni. Hozzátette, szerdánként személyesen is megtapasztalja, milyen sokan nélkülöznek a tisztálkodási szerek területén is.

Most ismét a jótékonykodás mellé állt: Ágnes portálunknak elárulta, elindította az #adnijó kampányt, amelyben tusfürdőket gyűjt a nők és férfiak számára.

– Felvetődött kérdésként, hogy a férfiaknak is lehet-e adományozni tusfürdőket. Természetesen, az ő számukra is szeretnék gyűjteni, ugyanis ugyanúgy gondot okozhat a mindennapos tisztálkodáshoz való higiéniai termékek megvásárlása – fogalmazott Ágnes. – Most nem táskákban összesítve várom a felajánlásokat, hátha így több makói és Makó környéki rászorulónak tudnék segíteni az adományozóknak köszönhetően. Úgy gondolom, egy tusfürdő megvásárlása nem jelent akkora plusz kiadást egy család számára.

Borítókép: Archívum.