Hírek Makó Színes

A Makói Magán Zeneiskola nyitotta meg a Zenepaviloni koncertek sorozatát

Akárcsak az előző években, idén is megannyi koncert színesíti majd a várost a nyár során: vasárnap este közel száz zenész fogott hangszert az első koncerten.

Különleges hangversenyen vehettek részt azok, akik a Makovecz térre látogattak, hiszen a Makói Magán Zeneiskola egyesített koncert és ifjúsági fúvószenekara adott elő szebbnél szebb műveket, a zeneiskola szólamvezető tanárainak közreműködésével.

navigate_before
navigate_next

A megjelenteket Csikota József köszöntötte, aki elmondta: közel százan állnak a közönség elé, ez pedig jó lehetőség arra, hogy a fiatalabbak jó példát lássanak és tanuljanak az egyesített koncerten. Mint a jelenlévők megtudhatták, a mai, Fesztiválra hangolva címet viselő hangversennyel pedig az augusztusi 20-i, illetve az oroszországi fellépésre hangolódnak.

– Jön a nyár és mi mégis egyre jobban ráhangolódunk a zenére, a zenének az üzenetére, a pozitív energiákra és az örömteliségre, ebből szeretnénk ma egy kis ízelítőt adni önöknek – emelte ki a karnagy-igazgató.

Az „Értékközvetítés a Makó térségi közösségekben” EFOP pályázat keretében megvalósuló programban következő vasárnap a Blues Bell Zenekar áll színpadra.