Szinetár Dórával nyitotta meg a Hagymatikum Gyógyfürdő a nyári szezont: a nap folyamán sokszínű programokkal várták a fürdőzőket.

Hivatalosan is megkezdődött a nyári szezon a Hagymatikum Gyógyfürdőben: napközben vízi aerobikon vehettek részt a vendégek, majd 13 órától „erősember” bemutató és verseny volt, három órától Szinetár Dóra, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, énekesnő lépett fel. 4 órától a kicsikre is gondoltak, hiszen a Sajtkukac Duót fogadták a színpadon.

Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketingcsoportjának vezetője elmondta, a szezonnyitót azért is erre a hétvégére tervezték, ugyanis Romániában június 1-jén ünneplik a gyermeknapot. A lurkók csillámtetkót kérhettek, kreatívkodhattak vagy hatalmasat pancsolhattak a Gyermekvilágban.

Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt a programokat az élményfürdő-térben rendezték meg: így akár sakkozás, vagy relaxálás közben hallgathatták az előadásokat a vendégek. A hagyományokhoz híven a deep house party sem maradhat el – 18 órától DJ Molnár pörgeti a legjobb slágereket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest