Belföld Publicisztika

Az MSZP megtalálta a bűnbakokat

A patkányügy és a kommunikáció miatt süllyedtek történelmi mélységbe a színtelen-szagtalan Tóth-elnök seregei. Gondolják ők.

Nem bonyolította túl az MSZP. Az EP-választáson a Párbeszéddel együtt 6,61 százalékig jutó szocik egyszerű választ adtak a történelmi kudarcra, egyúttal megtalálni vélik a bűnbakokat. (Lelőjük a poént: nem Gyurcsány, de nem is a „programtolvaj” neje, „Klára”.)

Megint bebizonyították, hogy semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek. Továbbra sem értik a magyar társadalmat, és továbbra sem érdekli őket a magyar társadalom. Nincs vízió, nincs üzenet, nincsenek értékek, nincs karizma, sem karizom. Csak súlytalan percemberkék és üres fecsegés, vagy még annyi se.

Viszont azonnali hatállyal kirúgták a kommunikációs igazgatót, Láng Balázst, Bangóné Borbély Ildikót pedig a parlamenti frakcióvezető-helyettesi posztról szedték le.

Klasszikusok után szabadon: soron kívüli vadászidényt hirdettek.

 

MTI/Balogh Zoltán

Nem, egyikük sem az elnök vagy a frakcióvezető: aki ugyanaz a Tóth Bertalan. (Hallottak már róla? Nem? Nincsenek egyedül.) Utóbbi viszont azzal turbózta fel az EP-kampányt, hogy lepatkányozta pár millió honfitársát, a Fidesz szimpatizánsait, előbbi meg úgy felhúzta magát az ellenzéki sajtó bangónézásán, hogy visszakézből Fidesz-bérencnek minősítette a ballib 24.hu főszerkesztő-helyettesét.

Ennyit ért a szoci tükörbe nézés.

Kommunikációból elégtelen, patkányozásból kitűnő. Válságkezelésből dupla nulla.

„Tartalomhoz” a forma, ugyebár…