Ahogy az elmúlt években, idén is köszönti a makói oktatási intézményekben dolgozó pedagógusokat a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány. Péntek délelőtt Farkas Éva Erzsébet polgármester és Halmágyi Pál kuratóriumi elnök a József Attila Gimnáziumban adott át elismerést öt tanárnak.

Ebben az évben 6 millió forintot különítettek el arra a célra, hogy a városban dolgozó óvodapedagógusokat és pedagógusokat megjutalmazhassák Pedagógus nap alkalmából. Péntek délelőtt Farkas Éva Erzsébet polgármester és Halmágyi Pál, a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumi elnöke köszöntött a József Attila Gimnáziumban öt pedagógust.

Ahogy Farkas Éva Erzsébet elmondta, az adott oktatási és nevelési célú intézet intézményvezetője jelöli ki a díjazottakat. A városban főállásban 492 pedagógus dolgozik, ezen felül közel 50 óraadóként tevékenykednek. Idén 46 tanárt tudnak jutalmazni a 2018/2019-es nevelési évben.

A József Attila Gimnáziumban idén Beinschrothné Gazdag Ágnes matematika-fizika, Kozák Istvánné testnevelés, Nyáry Ágnes ének, dr. Palotás György latin és Sipos Jenőné magyar-média szakos pedagógus munkáját ismerte el a város és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest