Hírek Makó

Nagy érdeklődés övezi a Család és KarrierPONT képzéseit

Újabb képzések értek zárónapjukhoz a mai napon: 64-en vehették kezükbe a képzések elvégzéséért járó tanúsítványt és a 14900 forint értékű motivációs díjat.

A Koronában az angol és a szerb nyelvi képzések résztvevői zárták a programot, ezzel párhuzamosan a Hagymaházban a vállalkozásindítás alapjai és az informatikai képzésre jelentkezők vehették át tanúsítványaikat a mai napon.

– Minden képzésünk maximális létszámú volt, így 16-16 fővel zárultak a képzések, tehát elmondhatom, hogy több mint egy hét alatt 64 embert képeztünk ki – emelte ki Andrási Lilla, hozzátéve: a résztvevők 14900 forint értékű motivációs díjat kapnak, illetve tanúsítványt vehetnek át.

A projektmenedzser továbbá örömét fejezte ki, hogy a jövő héten kezdetét veszi a román nyelvi képzés is, amely eddig nem volt jelen, ez szintén teljes létszámmal indul majd. A képzések pedig nyáron sem szünetelnek, hiszen hatalmas az érdeklődés rá Makón és a járásban is, így a következő hónapokban is teljes létszámmal zajlanak majd a képzések. A projekt 2020. november 30-ig tart, de mint megtudtuk, a nagy igényre való tekintettel dolgoznak azon, hogy folytatódhassanak a képzések.