Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Ismét csatlakozott Makó a Kihívás napjához, testületi ülések voltak és átadták a Makó-Maroslele közti kerékpárutat – tegnap erről is olvashattak, mutatjuk!

Felvidéki gyökereikkel ismerkedtek a pitvarosi diákok: a Határtalanul! pályázatnak köszönhetően utazhattak a gyerekek. Lázár János Nagylakon: 30 évet vártunk rá, most itt van! Javítják a kiszombori ravatalozó megrongálódott tetejét: egy vihar megrongálta, majd egy másik le is vitte a ravatalozó tetejét fedő cserepeket. Ismét pályázik Nagylak a Petőfi utca újraaszfaltozására: sikeres pályázat esetén szélesebb utat kapna az utca.

Ismét csatlakozott Makó a Kihívás napjához: vízikézilabda is volt a kínálatban. Harmadjára is lesz Művészetek Katedrája Makón: Nyolc művészeti ággal, és két „Katedra Plusz” vendéggel tartja meg augusztus 5. és 15. között az összművészeti szabadegyetemet az Angyalsóhaj Alapítvány. Átadásra került a Makó és Maroslele közti kerékpárút: nemcsak átadták a kerékpárutat, hanem ki is próbálták a megjelentek.

Testületi ülés volt Makón.

Testületi ülés: az EP-választást is értékelték – Makó Híradó

Farkas Éva Erzsébet szerint a város a békés fejlődésre szavazott, Czirbus Gábor nem csodálkozik az ellenzéki pártok leszereplésén, Török Miklós saját magával is ellentmondásba keveredik, Zeitler Ádám és a szocialisták hallgatnak. Makó polgármestere köszönetet mondott a választás lebonyolításában részt vevőknek, a képviselőknek a mozgósításért, és a választóknak a magas részvételért.

Ma is sok felhő lesz felettünk, többfelé kell számítani kisebb esőre, egy-egy záporra, keleten, délkeleten zivatarok is kialakulhatnak – jósolja az idokep.hu. 

A napot kezdjük egy Sum41 számmal!