Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Tegnap zajlott az Európai Parlamenti választás hazánkban, színes programok és felhőtlen szórakozás várta a városi gyermeknap résztvevőit, kitüntették munkájáért Varga Zoltánt, Borbás Ágnest köszöntöttük a hét embereként – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A tegnapi napon tartották hazánkban az Európai Parlamenti választást, amelyet portálunk élőben követett. A legfontosabb események és az eredmények mellett beszámoltunk arról is, hogy a térségben milyen részvételi arány mellett milyen eredmények születtek.

A Petőfi parkban napsütés kísérte a gyermeknapot, ahol 10 órától egészen 19 óráig színes programok várták a kilátogatókat.

Immáron 8 éve vezeti Varga Zoltán a földeáki önkéntes tűzoltó egyesületet. Szent Flórián napján munkájáért elismerést vehetett át.

Borbás Ágnes a Magyar Vöröskereszt makói területi munkatársa immáron egy éve. Nemcsak a véradások szervezésével, hanem a hátrányos helyzetű, rászoruló embertársainak megsegítésével is foglalkozik. Vasárnap őt köszöntöttük a hét embereként!

Végül időjárás: a héten ismét sok eső várható, többször megerősödik a szél is és pár fokkal a meleg is mérséklődik.

A mai napot pedig a PASO dalával indítjuk!