Azt hallottam a szavazókörben, hogy sokan mennek el voksolni, ami jó hír – mondta az országgyűlési képviselő, miután délelőtt feleségével együtt leadta voksát a Nagy Sándor utcán. A politikus mindenkit arra kér, hogy éljen ma az állampolgári jogával – írja a Promenád.

– Nemcsak Magyarország és Európa, hanem a saját életünkről is döntünk. Ma évekre, évtizedekre maghatározhatjuk gyermekeink, unokáink jövőjét – jelentette ki Lázár János a szavazás után.

A képviselő hozzátette, a szavazóbiztosoktól azt a visszajelzést kapta, hogy sokan mennek el szavazni, ami mindenképpen jó hír.

– Azt tapasztalom, hogy a vásárhelyi-makói választókörzetben nagy a Fidesz támogatottsága. Ugyanakkor én nem felméréseket és közvéleménykutatásokat, hanem választást szeretek nyerni – fejtette ki Lázár. Kiemelte, az európai parlamenti választás legfőbb kérdése, hogy felébrednek-e az európai emberek, valamint képesek lesznek-e arra, hogy megvédjék a saját nemzeti identitásukat.

– Minden magyar szavazatra szükség van ahhoz, hogy Európa Európa maradhasson. Ezért fontos, hogy ma mindenki éljen az állampolgári jogával – hívta fel a figyelmet a politikus.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest