Hírek Makó

Makó – Önkormányzati tájékoztatás a szavazókörök változásáról!

Négy szavazókör került áthelyezésre Makón, amelyről az önkormányzat szórólapon is tájékoztatta az érintetteket, a terjesztő cég hibája miatt azonban olyanok is megkapták, ahol nincs változás. Mutatjuk kiket érint a változás vasárnap.

A korábban is jelzetteknek megfelelően Makó 23 szavazóköréből 4 szavazókör került áthelyezésre, az önkormányzat erre szórólappal is igyekezett felhívni az érintettek figyelmét, tájékoztatta portálunkat Kruzslicz Bodnár Gréta.

– A szórólapterjesztéssel megbízott cég a címeket rosszul kezelte, ezért olyan ingatlanokba is jutott, amelyeket nem érint a szavazókör áthelyezése. – mondta el a Makó Híradónak a Helyi Választási Iroda vezetője.

 

Az érintett szavazókörök listája:

4. számú Makói ENI Búza utcai telephely helyett Justh Gyula utcai Nyugdíjasklub

5. Justh Gyula utcai orvosi rendelő helyett Justh Gyula utcai Nyugdíjasklub

17. Máltai Szeretetszolgálat Liget utcai épülete helyett Tinódi utca, volt Vízmű székház

23. Kassai utcai óvoda épület helyett Munkás utcai Idősek Klubja épülete

 

A Helyi Választási Iroda vezetőjétől megtudtuk, minden egyéb szavazókör helye változatlan. Az állampolgároknak a tájékozódásra több lehetőség is rendelkezésre áll, ellenőrizni lehet a központilag kiadott értesítőben, a (62) 511 820 és a (62) 511 826 telefonszámokon, valamint minden szavazókörben lesz utca jegyzék is, amely alapján a helyszíneken is megmondják a helyes címeket.