Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

A kistérségben járt Lázár János, Stenszky Miklóst köszöntötték Makón és turisztikával bővült a nyári diákmunka kínálata – tegnap erről is olvashattak, mutatjuk!

25-en vettek részt a Női vállalkozók reggelijén: a mediáció volt a téma. Nyolcszázötvenen regisztráltak a szombati óföldeáki egyházmegyei zarándoklatra: tavaly még csak háromszázan tették meg a földeáki Szent László és az óföldeáki Mária templom közti mintegy 7 kilométeres távolságot. A The Garde is fellépett a Szegedi Borfesztiválon: javában tart Szegeden a borfesztivál, amely a Széchenyi tértől egészen a Dugonics térig terül el.

Turisztikával bővült a nyári diákmunka kínálata: még nincs vége az iskolának, de a kormányhivatalok már a nyári diákmunka előkészítésén dolgoznak. Háziorvosi rendelőben támadt ápolójára egy makói férfi: vádat emelt az ügyészség. Mobilt és pénztárcát rabolt két fiatal lány Makón: 2 óra alatt fogták el az elkövetőket.

A 90 éves Stenszky Miklóst köszöntötte Farkas Éva Erzsébet: az ünnepel citromfát és sporteseményeket is követ. EP-választás 2019: Juhász Tündével és Végh Imrével beszéltünk a témával kapcsolatban. Lázár János Királyhegyesen községházat és patikát adott át, Kövegyen és Kiszomboron pedig szavazásra buzdított.

Szavazásra buzdította a kövegyieket és a kiszomboriakat Lázár János – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője a ma délutáni utcafórumokon arra kérte a kövegyieket, majd a kiszomboriakat, hogy vasárnap menjenek el az európai parlamenti választásra, adják le voksukat, mert a döntésük nem csak a saját, de unokáik életét is befolyásolni fogja.

Kezdjük a napot a Paramore dalával!