Hírek Programok Színes

A The Garde is fellépett a Szegedi Borfesztiválon

A május 17-én indult XXV. Szegedi Borfesztiválon finom borok, ínycsiklandó ételek, kézműves portékák és remek koncertek is várják a résztvevőket, de Szeged óriás tortáját is megtekinthetik azok, akik a Klauzál téren járnak.

Javában tart Szegeden a borfesztivál, amely a Széchenyi tértől egészen a Dugonics térig terül el. A belvárosi bormustrán nemcsak azok találhatnak maguknak programot, akik borokat kóstolnának, hiszen pálinkák, kézműves sörök, édességek, sajtok, magyaros ételek és zenei programok is várják a kikapcsolódni vágyókat.

navigate_before
navigate_next

A programok egyszerre több színpadon zajlanak, a tegnapi napon pedig a The Garde koncertjét is meghallgathatták a Dugonics téren. Az 1991-ben alakult makói-szegedi zenekar Liverpoolba is elkalauzolta a hallgatókat hétfőn este 18 órától.

A borfesztivál egész héten, egészen május 26-ig, vasárnapig tart, a napokban többek között fellép az Animal Cannibals, Kökény Attila és a Quimby is – utóbbi a Dóm téri Szeged színpadon lép majd színpadra. A teljes program itt érhető el.