Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Ha valamiről lemaradt, most bepótolhatja! Rövid válogatás az előző nap híreiből!

Majdnem 600 diák vett részt a Láttad-e már a zenét rajzversenyen: Farkas Éva Erzsébet a közösségi oldalán mondott köszönetet a zongoraművésznek, az alkotóknak és a felkészítő pedagógusoknak. A határnál is jártak a térség polgármesterei Szájer Józseffel: erről Makó első embere is beszámolt. EP-választás 2019: a kövegyi választópolgárokat szavazásra buzdítja a polgármester. 

Százak szórakoztak a kiszombori gyermeknapon: kisbabák, gyerekek, anyukák, apukák, nagymamik és nagypapák önfeledten játszottak együtt. Önerőből is fejlesztenek Pitvaroson: a faluban számos a helyi komfortérzetet javító, mindenkit érintő lépést tettek. Több százan jótékonykodtak a csanádalberti gyerekekért: először tíz évvel ezelőtt rendezték meg először a jótékonysági bált.

EP-választás: ezeket az iratokat ne hagyja otthon! Szekeres Anna írása: Határok nélkül? Folytatódik Lázár János országgyűlési képviselő utcafórum sorozata: ezen a héten Kövegyre, Kiszomborra, Pitvarosra és Csanádpalotára látogat.

Ezen a héten olvasónk javasolta a hét emberét: a két éve úszó Modok-Kovács Ákost köszöntöttük most!

A hét embere: Modok-Kovács Ákos – Makó Híradó

Mintegy két éve kezdett el úszni Modok-Kovács Ákos. A fiatal sportoló nemrégiben országos versenyen bizonyíthatott, és mint portálunknak elárulta: az Olimpiára is szeretne kijutni. Ezen a héten őt köszöntjük a hét embereként!.

 

A tegnap esti viharos időt enyhébb lefolyású záporok követik. Napközben 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet.

A napot kezdjük Kygo és Rita Ora közös dalával!