Ha lemaradt valamiről tegnap, most bepótolhatja! Jöjjenek a helyi és térségi cikkek röviden!

Egy éve alakult a Zombortánc: kisgyerektől a nagyszülőkig mindenki együtt ropja. Sporttal ünnepelték a Boldogasszony Iskolanővérek útját: jubileumi tanévet ünnepel a Boldogasszony Iskolanővérek fenntartásában lévő magyarországi intézmények. Különleges rajztáblát nyerhettek a legjobbak: második alkalommal rendezte meg Szentpéteri Csilla zongoraművész és Nadobán Zsuzsanna pedagógus a „Láttad-e már a zenét?” című rajzpályázatot.

Önkéntesek festették ki a nappali melegedőt: ez volt az első ilyen felajánlás az intézetben. Az EP-választás tétjéről kérdeztük Óföldeák polgármesterét: szeretnék megőrizni a magyarságunkat. Színes alkotásokkal telt meg a könyvtár: a tárlat az első kiállítás volt a bibliotéka életében.

Bemutatta a Búcsúterápiát a MATE: jó lenne, ha többet beszélgetnénk egymással. Szájer József , a Fidesz-KDNP képviselője és Lázár János országgyűlési képviselő a nagylaki és csanádpalotai határátkelőnél jártak.

Szájer József: az európai bürokraták csak egy dologtól félnek, a választóktól – Makó Híradó

A Fidesz-KDNP képviselője már 15 éve tagja az Európai Parlamentnek, azt mondja az Európai Unió vezetése elszigetelődött a polgároktól, ezért meg kell mutatni nekik, hogy a választók nem akarnak bevándorlást. Szájer József és Lázár János először a Vál-Ker Kft. üzemét látogatta meg, majd a térség polgármestereivel közösen elmentek a csanádpalotai és nagylaki határátkelőre.

Egyre melegebb lehet hétvégén: ma már akár 25 fok is várható.

A napot kezdjük egy The Red Jumpsuit Apparatus számával!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest