Kiemelt hírek Makó

Doktor László: minden ember menjen el szavazni!

A Forgatós Táncegyüttes művészeti vezetője szerint a legfontosabb, hogy elmenjünk szavazni május 26-án, hiszen így dönthetünk a sorsunkról.

Véleménye szerint nemcsak az a fontos, hogy kinek a neve mellé húzzák az x-et, hanem maga a szavazáson való részvétel is, hiszen ha passzívak maradunk, és nem megyünk el, akkor azzal sokkal többet ártunk. Így mindenkit arra biztat, hogy menjen el szavazni, „mert jó lenne az, ha saját magunk dönthetnénk a sorsunkról!”.

– Ne Brüsszelbe idegen emberek mondják meg azt, hogy itt mondjuk Makón éppen mi történjen velünk vagy velem, hanem próbáljunk már egy kicsit hatni és beleszólni akár a megfelelő képviselőink által üzenve, hogy egyáltalán mi mit szeretnénk, hogyan szeretnénk élni, vagy szeretnénk-e azt, hogy ide bárki bejöjjön, vagy hogy hadd mondjuk meg mi, hogy kivel akarunk élni – hangsúlyozta Doktor László, aki továbbá kiemelte: ha nem megyünk el szavazni, akkor nem szólunk bele, és így történhet meg, hogy ott mondják meg, hogy mi legyen az országunkban.