Ismét durva szexuális agresszió Németországban: Több lányt szexuálisan molesztáltak egy wiesbadeni rapkoncerten. A segítségükre siető 14 éves fiút migránsok brutálisan megverték – írja az Origo.

Igazi rémálmot éltek át többen is azok közül a lányok közül, akik részt vettek a Németországban népszerű kurd származású DJ, Eno wiesbadeni ingyenes rapkoncertjén. A Kulturális Központ rendezvényén migránsok egy csoportja szexuálisan erőszakoskodni kezdett a lányokkal, majd egy 14 éves fiú a védelmükre kelt.

A fiút a koncert után a migránsok megverték, a földön rugdosták, súlyosan megsebesült. Az esetről a Frankfurter Neue Press napilap is beszámolt.

Az Epochtimes.de internetes újság értesülése szerint a wiesbadeni rendőrség ezúttal gyorsan reagált, a bejelentések alapján két migránst őrizetbe vettek a bűncselekménnyel összefüggésben. A 16 éves afgán és a 11 éves kiskorú szíriai migráns ellen eljárás indul, mind a szexuális agresszióval, mind a fiatalkorú fiú súlyos testi sérülése miatt őket gyanúsítják.

A rendőrség felhívást tett közzé, amelyben további áldozatokat keresnek, az információk szerint ugyanis többen is lehettek, akikkel erőszakoskodtak a migránsok.

 

Forrás: Origo | Borítókép: illusztráció

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest