Hírek

Jó reggelt, Makó!

Ha lemaradt volna tegnap, most mutatjuk! A tegnap cikkei, röviden!

Diákoknak tartott előadást a klímaváltozásról Áder János Makón: több mint 350 gyerek vett részt a köztársasági elnök előadásán. Az EP-választás tétje: Martonosi György elmondta, megtapasztalták, milyen a bevándorlás, nem kérnek belőle. Újabb arcát mutathatja meg a MATE a Búcsúterápiával: Május 17-én, pénteken viszi először színpadra a Makói Teátrum legújabb előadását.

Koreográfusokként is bemutatkoztak a VargaBalett táncosai: mintegy harminc makói és szegedi növendék mutathatta be szólóban, duóban és csapatban saját koreográfiáját. Hetedik könyvét mutatta be Jámborné Balog Tünde: mondatok, szavak, dallamok és a madarak is tudják inspirálni. Lázár János országgyűlési képviselő Nagyéren és Ambrózfalván tartott fórumot.

Lázár János: ne mások diktáljanak nekünk, jogunk van arra, hogy megbecsüljenek minket – Makó Híradó

Nagyéren és Ambrózfalván tartott ma fórumot a térség országgyűlési képviselője, ahol kiderült, hogy ezeken a településeken volt legutóbb a választókerület legmagasabb részvétele az Európai Parlamenti választásokon, és az is, hogy még a legkisebb települések lakossága is pontosan érti miért nincs szüksége Magyarországnak a bevándorlásra.

Melegszik az idő és a nap is többet süthet: ma már 19 fok is várható, enyhe felhőzéssel.

Kezdjük a napot a The Chainsmokers számával!