Hírek Térség Top

Hajnal Gábor: ez a választás Európa, Magyarország és ezen belül Földeák jövőjéről szól!

Földeák polgármestere szerint a május 26-i európai parlamenti választás arról szól, hogy az Európai Unió a Nemzetek Európája, Nemzetállamok közössége valamint az európai emberek közössége marad-e, vagy bevándorló kontinenssé alakul.

– Az Európai Parlamenti választás nem pártpolitikáról, nem egyes politikai pártok megmaradásáról, fennmaradásáról, sorsáról szól, hanem Magyarország jövőjéről – mondta Földeák polgármestere. Hangsúlyozta: a bevándorlás elleni küzdelem nemzeti, közös ügy.

– Magyarország családpolitikája példaértékű! Ezt kellene átvenni az Unió országainak, hogy akár egy emberöltő alatt gyökeres változást érjünk el a Magyarországi és az Unió összeg tagállamának népességfogyása tekintetében. A párhuzamos társadalmak kialakulása a bevándorláspárti országokban jól látható, és már rövid távon is feszültségeket okoz az „őslakosok” és a bevándorlók között. Hosszú távon pedig visszafordíthatatlanul megváltozik az adott ország etnikai összetétele, néhány évtizeden belül kisebbségbe kerül, kerülhet a befogadó országok őshonos lakossága, saját országuk gyarmati, másodrendű lakosaként lesznek kénytelenek mindennapjaikat élni.

Hajnal Gábor hozzátette: amennyiben bevándorláspárti vezetése lesz Európának, akkor nem csak a Magyarország által épített kerítést fogják elbontani, hanem az ezeréves keresztényi kultúránkat, a nemzetállami egységünket is!

– A bevándorlás elősegítése nem megoldja az Európai Unió gazdaságpolitikai gondjait, éppen ellenkezőleg sokszorosára növeli azt! A brüsszeli vezetők nem adják fel a bevándorlást erőltető terveiket: fel akarják gyorsítani a migrációt, be akarják engedni a gazdasági és illegális migránsokat. Betelepítési programokat akarnak indítani a családpolitikai intézkedések helyett. Migránsvízumot akarnak bevezetni, pénzt utalni (továbbra is) az illegális migránsoknak ahelyett, hogy a bérunió megvalósítására költenék ezeket az euró milliárdokat! Az a feladatunk, hogy az EP-választáson, olyan képviselőket küldjünk Brüsszelbe, akik a magyar nemzeti érdekeket képviselik, és nem Brüsszel éppen aktuális érdekeit, terveit segítik elő Magyarországon! Földeák polgármestereként arra kérem a szavazókat, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP listájára, illetve Orbán Viktor 7 pontos programjára, mert egyedüli erőként csak ez a pártkoalíció képes arra, hogy érdekeinket képviseljék Brüsszelben! Azt se felejtsük el, hogy az Unióban egyedüli országként kérdezték meg nemzetállamunk lakosait a bevándorlásról és kaptak felhatalmazást, útmutatást ezen a népszavazáson arra, hogy Magyarország lakosai melyik utat kívánják választani! – mondta Hajnal Gábor, Földeák polgármestere.