Hírek Makó Színes

Csocsesz szórakoztatta a fürdő vendégeit

Ismét több száz szépkorú érkezett a Hagymatikum Gyógyfürdő nyugdíjas találkozójára: ezen a napon az idősebb generáció kedvezményes jegyet válthatott, kipróbálhatta a fürdő szolgáltatásait és különböző egészségügyi szűréseken vehetett részt. A nap vendége Csocsesz volt.

Idén már második alkalommal szervezett a Hagymatikum Gyógyfürdő nyugdíjas találkozót, amelyre nemcsak a térségből érkeznek, hanem távolabbról is. Lajtosné Papp Noémi, a Hagymatikum marketing csoportjának vezetője portálunkkal megosztotta, rendszeresen vesznek részt a rendezvényen szerb és román csoportok is, de országon belül Bács-Kiskun megyéből is jöttek nyugdíjasok a mai programra.

navigate_before
navigate_next

Ahogy lenni szokott, ezen a napon a szépkorú vendégek kedvezményes jeggyel léphettek be a fürdőbe. A délelőtt folyamán kipróbálhatták a Hagymatikum gyógyszolgáltatását – a masszázskezeléseket, elektroterápiát és a gyógytornát -, és a Magyar Vöröskereszt által szervezett egészségügyi szűrővizsgálatokon is részt vehettek. A fürdő éttermében Molnár László nosztalgia- és mulatós zenékkel készült a fürdőzőknek, majd délután Csocsesz szórakoztatta a közönséget.