Hírek Térség Top

Lázár: mindenkinek jó szívvel ajánlom Orbán Viktor programját!

Az Európai Unióban erős államokra van szükség, nem gyengékre. A május 26-i európai parlamenti választáson arról döntünk, ki képviseli majd Magyarország érdekeit. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Orbán Viktor programját, ígérem, megvédjük az ország érdekeit – hangsúlyozta ma késő délutáni óföldeáki, majd földeáki utcafórumán Lázár János, a térség országgyűlési képviselője.

Lázár János a két fórumon megjelent mintegy száz érdeklődőnek elmondta, az idén két választáson kell döntést hozni, az elsőn, a május 26-i európai parlamentin arról kell dönteni, hogy kik képviselik majd Magyarországot Brüsszelben, azok, akik kiárulnák a hazát, vagy azok, akik szerint nem gyenge, hanem erős, a saját érdekeiket képviselni tudó államokra, így ilyen Magyarországra van szükség. A második szavazáson majd ősszel pedig arról döntenek a választók, hogy településüket kik vezessék.

A térség országgyűlési képviselője elmondta, bár úgy tűnik, messze van Brüsszel, de az európai parlament döntései az óföldeáki és a földeáki polgárokat is közvetlen érintik már most is és érinteni fogják a jövőben is, ahogy ez a vidék- és agrártámogatások terén eddig is történt.

navigate_before
navigate_next

A képviselő arra biztatott mindenkit, hogy menjen el szavazni, mert voksával meghatározza a következő 15-30 évet, s voksoljon arra a pártlistára, mely szimpatikus a számára.

– A május 26-i európai parlamenti választáson arról döntünk, ki képviseli majd Magyarországot. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Orbán Viktor programját, ígérem, megvédjük az ország érdekeit! – hangsúlyozta Lázár János. Kifejtette: az unió több nemzetállami hatáskört is saját kezébe akar vonni, így például megmondaná, hogy a tagállamok, így Magyarország is kit engedjen be az országba. Eddig Budapesten döntötték el, hogy megállítsák-e az embereket a határon – utalt a migrációra adott magyar válaszra – ezt most Brüsszelben szeretnék. – Az a célunk, hogy Budapesten dőljön el, hogy ki élhet nálunk! – hangsúlyozta Lázár János.

Hallgassa meg a képviselő összegzését: