Hírek Makó Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Puskás Peti szerint példát kell mutatni a természet- és állatvédelemben, Kotormán István és felesége, Gönczi Erzsébet 20 éves munkájáért mondtak hálát és köszönetet, Kővágó Attilát köszöntöttük a hét embereként vasárnap – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

Szombat este a Városnap keretén belül lépett fel a The Biebers. Az együttes frontemberével beszéltünk többek között a dalszövegírásról és a természetvédelemről is.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének Gyurcsány kormánya alatt még megszorítások ellen kellett tüntetnie, most a kormány stratégiai partnere. Teljesen más időszakot élünk, mert ez a kormány segíti és támogatja a családokat, mondta el portálunknak Kardosné Gyurkó Katalin.

Húsz éve teljesít lelkészi szolgálatot Makón Kotormán István lelkész és felesége, Kotormán Istvánné Gönczi Erzsébet lelkésznő. A vasárnapi hálaadó Istentiszteleten köszönték meg munkájukat.

Polgármestereket és közéleti személyeket kérdeztünk arról, hogy szerintük Magyarország, és a térség számára mi lesz az Európai Parlamenti választások tétje. Szekeres Ferenc szerint az Európai Parlamenti választás nem pártpolitikáról, nem egyes pártok sorsáról, hanem Magyarország jövőjéről szól.

Az európai parlamenti választások tétje címmel tart a makói járás kistelepülésein hétfőtől utcafórumokat Lázár János országgyűlési képviselő.

Nemrég rendőrségi kitüntetést vehetett át Kővágó Attila rendőr-törzszászlós: a szakember már több mint 3 évtizede van a rendvédelmi szervnél. Jelenleg vezetőoktatóként dolgozik a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kiképzési csoportjánál – vasárnap őt köszöntöttük a hét embereként!

A mai napot pedig a Biebers dalával indítjuk!