Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Folytatódott a városnapi forgatag, táncházzá vált a Makovecz tér és Nagycsaládosok majálisát szerveztek a Maros-parton – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Egy hétig lehet jelentkezni a külképviseleti szavazásra: már 14 ezren a névjegyzékben. A Nézőpont Intézet elemzője szerint az ellenzék alkalmatlan a városvezetésre: Tóth Erik azt mondta, ezt bizonyítja a politikai válság, amely az ellenzéknél fennáll. Három helyszínen is oltják majd az ebeket Magyarcsanádon: hétfőn több helyen is várják az ebeket és a gazdáikat.

Farkas Éva Erzsébet polgármester közösségi oldalán számolt be a dr. Trócsányi László igazságügyi miniszterrel való találkozásról: meg kell őrizni keresztény kultúránkat, hagyományainkat és makaiságunkat. Makói nagycsaládos majális volt a Maros-parton: nemcsak határon innen, hanem túlról is érkeztek résztvevők. Táncházzá vált a Makovecz tér: a városnapi programsorozat részeként több település táncosai csatlakoztak a Maros Táncegyütteshez.

Folytatódott a városnapi forgatag: sport és tánc is volt. Kisiskolás kézi bajnokság volt Apátfalván: az utánpótlás fontos a Makó KC-nak.

Marad a jó idő: délután akár 25 fok is várható.

A napot kezdjük a tegnapi fellépővel, Dér Henivel.