Négy csapat közreműködésével zajlott le az apátfalvi Sportcsarnokban az Országos UP Futsal középdöntő. A döntőbe a dunakeszi és a makói csapat jutott tovább.

Nemcsak a megyének, hanem Apátfalvának is nagy megtiszteltetés, hogy országos, futsal középdöntőnek adott otthont a tavaly átadott sportcsarnok. Ahogy Nógrádi Tibor, az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóság igazgatója elmondta, nem volt kérdés, hogy melyik településen szervezik meg a középdöntőt, amelyen U15-ös csapatok vettek részt, hiszen erre a legalkalmasabb a Maros-parti településen található létesítmény.

– Mit mondhat egy sportvezető, amikor repes a szíve az örömtől, hiszen telt ház van, nagyon jó meccsek vannak, a fiatalok jól érzik magukat Csongrád megyében és Apátfalván is. Úgy érzem, egy nagyon színvonalas futsal középdöntőt tudtunk is megszervezni a megyében – fogalmazott Nógrádi Tibor. Szekeres Ferenc polgármester portálunknak elmondta: örül, hogy Apátfalva is hozzájárulhat az országos megmérettetés sikeréhez. Hozzátette, a csapatok visszajelzései alapján büszkék lehetnek a sportlétesítményre és a szervezésre is.

A középdöntőn a Pest megyei Sáfár Utánpótlás Egyesület, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaszentimrei SE, a Békés megyei Gyomaendrőd GYLE és a Csongrád megyei Maros-Menti UFC mérkőzött meg a döntőbe jutásért. A megyei futsal bajnokok közül a legjobb nyolc közép a SUPE és a MUFC jutott tovább. Safar Iuliu Tony, a dunakesziek edzője elmondta, igyekeztek a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.

– Gyönyörű a csarnok, a körülmények és a szervezés is remek, így magabiztosan tudtuk továbbjutni a döntőbe – mondta az edző.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest