Hírek Támogatott tartalom

Jó reggelt, Makó!

Támogatott tartalom

Anyáknapi program volt a Királyhegyesi utcai idősek klubjában, Czirbus Gábor alpolgármester folytatta az utcafórumokat,  táncházzá válik Makó – tegnap ezekről is olvashattak, mutatjuk!

Korán kezdte a napot Lázár János: már reggel 6-kor a Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. munkásgyűlésén vett részt a térség országgyűlési képviselője. Megkezdődött az érettségi időszak: hétfőn a magyar feladatsort írták a diákok. Földeákon csökkent a bűnözés: tavaly 18 regisztrált bűncselekmény volt a településen.

Topognak az ambrózfalvi pályázatok: forrás hiányában megakadtak a pályázatok Ambrózfalván. Anyák napját ünnepeltek a Királyhegyesi utcai idősek otthonában: a Makói Katolikus Általános Iskola 4. osztályosai készültek rövid műsorral erre az alkalomra. Táncházzá válik a Makovecz tér szombat délután: a városnapi programsorozathoz kapcsolódva szombaton Makón is megünneplik a Táncház Napját a fürdő előtti téren.

Közel száz diák adott számot makói ismereteiről a városháza dísztermében: döntőjéhez érkezett a négyfordulós, jubileumi helytörténeti vetélkedő. Czirbus Gábor alpolgármester folytatta az utcafórumok sorozatát.

Négy új kamerát helyeznek ki Czirbus Gábor körzetében – Makó Híradó

A Szent István tér és az Ószegedi út kap kettő-kettő megfigyelőeszközt, természetesen megint rongálás és illegális hulladék lerakás miatt. Több helyen lesz új parkoló is.

Marad a szeles, esős idő ma is: a maximum hőmérséklet 15 fok lehet. Mi megússzuk a havazást is.

A napot kezdjük egy Muse számmal!