Színessé váltak a múzeum falai, 14 érmet hozott Makóra a Continental Királyteam Kick-Box Akadémia, a fakultációkon szerzett tudást is kamatoztatják majd a JAG-osok az érettségin és a továbbtanulásban, Farkas Éva Erzsébet sok szerencsét kívánt a ballagóknak – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban!

A Makó 320 „Örökségünk” című kiállítás alkalmából színeket vittek a József Attila Városi Múzeum falaira: minden szín egy-egy kategóriát jelent.

14 érmet hozott Makóra a Continental Királyteam Kick-Box Akadémia: a csapat versenyzői a nádudvari Gasztro Kupa Nyílt Országos Kick-Box versenyen vettek részt, Loós Csaba és Veres Richárd készítette fel őket.

A hamarosan megkezdődő írásbeli érettségi vizsgák előtt a Makói József Attila Gimnáziumban jártunk, ahol Varga Bálint intézményvezető-helyettest és osztályfőnököt kérdeztük az elkövetkezendő időszakról, illetve osztályának két diákját arról, hogyan is készülnek a megmérettetésre, és hogy hol szeretnék folytatni majd tanulmányaikat.

Hiszem, hogy amit tarisznyátokba tettetek tudásban, emberi kapcsolatokban, személyiségetek növekedésében, felül fogja múlni várakozásaitokat az érettségi vizsgák befejeztével – írta közösségi oldalán a polgármester a ballagóknak, sok szerencsét kívánva.

Pazar, 17-9-es első félidő után a Vardar a második játékrész közepén több gólt ledolgozott hátrányából. Végül a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata 29-25-re győzött a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így az észak-macedón együttes jutott be a kölni négyes döntőbe.

Az ötödik osztályos Kecskeméti Bence Odin nemcsak szereti a verseket és a meséket, hanem az elmondásukban is nagyon jó. A makói fiú számos országos vers- és mesemondó versenyen vett részt, nemrég pedig Bécsben is bizonyíthatta tudását. Vasárnap őt köszöntjük az hét embereként!

A mai napot pedig Chet Faker dalával indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest