Szombaton két iskolából is elballagtak a 12. osztályosok, Star Wars-napot ünnepeltünk és megvannak a nyertesek a Hagymatikum rajzversenyén – tegnap ezekről is olvashattak! Mutatjuk!

Szegednél tartóztatták fel az illegális migránsokat: jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. Makón igazoltatták a kicserélt rendszámtáblákkal közlekedő sofőrt: a makói férfi egy IFA teherautóra egy másik jármű rendszámát szerelte fel. Megvannak a nyertesek a Hagymatikum rajzversenyén: a “Rajzold le az Anyukádat” című pályázatra több, mint félszáz pályamű érkezett be.

Átkerékpározott a Maros felett Czirbus Gábor: az alpolgármester szerint hatalmas élmény az új attrakció. A Maros-parti Veteránjárműveket Kedvelők Sportegyesülete közgyűlésén vett részt Farkas Éva Erzsébet: az eddigi közös munkát is áttekintették a felek. May The Fourth Be With You: a Star Wars-nap kapcsán a kiszombori Szekeres Mátéval beszéltünk.

Az Angyalsóhaj Alapítvány díját is kiosztották a középiskola ballagásokon: a Galambban Szabó Attila István, a Návayban Bódi Ferenc vehette át. Csanádalbertin fogadja lakosságot Lázár János kedden.

Kedden Csanádalbertin tart fogadóórát Lázár János – Makó Híradó

Lázár János országgyűlési képviselő 2019. május 7-én kedden 8.30-tól fogadóórát tart Csanádalbertin a Polgármesteri Hivatalba

Az időjárás előjelzések alapján esős, záporokkal tarkított napunk lehet. A minimum 10, a maximum hőmérséklet 16 fok lehet.

Kezdjük a napot Lana del Rey számával!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest